Bibi Steinberg
BIBI STEINBERG DISAIN & KÖÖK

Meie eesmärgiks on pakkuda esteetilisi ja funktsionaalseid köögilahendusi- ülimat meelelist naudingut ja mugavat äraolemist just teile sobivas koosluses…

Austame vana eestimaist käsitööd mille ühendame kõige kaasaegsema tipptehnoloogiaga. Selle tulemusel valmib ainulaadne mööblidisain teie elustiili, harjumusi ja soove arvestades.

Bränd nimega Bibi Steinberg disain & köök on välja kasvanud firmast Maakri Disain OÜ mis loodi aastal 2000 ja tegutses salongina Maakri tänaval 16 aastat.

Tänaseks on salong kolinud Masina 22 aadressile ja disainerina tegutseb Bibi Steinberg kes on mööbli tootmise ja disainimisega tegelenud aastast 1996.

Bibi Steinberg on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini eriala. Enne seda õppis ta G. Otsa nimelises Muusikakoolis dirigeerimist ja estraadilaulu.

Meie suurimaks väärtuseks on paindlik tootmisprotsess. Kasutame mööbli valmistamisel ainult kõrgekvaliteedilisi materjale alustades täispuidust, vineerist, tööstuslikest spoonidest kuni erivärviliste metallideni (teras, vask, messing, alumiinium). Paigaldame meie eestimaisesse mööblisse ainult maailma juhtivate tootjate furnituure, -mehanisme ja köögitehnikat. Meil on väga palju erinevaid spetsiifilisi allhankijaid ja koostööpartnereid erinevatest valdkondades.

Teeme koostööd ainult oma ala parimate paigaldusmeistritega.

Valmistame lisaks köögimööblile kogu interjööri sisustust, treppe ja seinapaneele. Pakume lisaks toole, söögilaudu ja väga erinevas stiilis valgusteid. Lisaks sellele projekteerime ja sisustame ka profitehnikaga kohviku mööblit ja teostame kõrgel tasemel keerulisi metalli eritöid.

Pakume eraklientidele ka sisekujundust ja arhitekruurseid lahendusi majade projekteerimisel, tehes koostööd professionaalsete arhitektidega ja inseneridega. Organiseerime ka vajadusel ehitusega seonduvaid töid eramutesse.

Meile on väga oluline jätkusuutlikkus väärtustades eestimaist käsitööd, kultuuri, loovust, kõrgtehnoloogiat ja lõputuid katsetusi mille tulemusena arendame uusi tooteid, tagades kõrge kvaliteedi, ohutuse ja võttes arvesse keskkonna säästmist.

Kohtumiseni Masina 22 salongis